

TRANSPORTATION SYSTEM GROUP MEETING #5 AGENDA

July 23, 2014

9:00 - 11:00 A.M.

Location: Multi-Purpose Room, Sandy City Hall, 10000 Centennial Parkway Sandy, UT 84070

Welcome (Program Manager) (5 min)	9:00 – 9:05
Message from Executive Board Member (5 min)	9:05 – 9:10
Polling Results, Vision and Goals (Tech Lead) (5 min)	9:10 – 9:15
Metrics, Final Approval:	
Discussion (Co-chair or Tech Lead) (30 min)Polling (Tech Lead) (5 min)	9:15 - 9:45 9:45 - 9:50
Small Group Mapping Exercise, Idealized Systems:	
 Map Exercise (45 min) (Tech Lead) Group discussion of Mapping Exercise (Co-chair) (20 min) 	9:50 – 10:35 10:35 – 10:55
Action Items and Closing (Program Manager) (5 min)	10:55 – 11:00